DE OPRICHTER

Mijn naam is Rex Leenders, 47 jaar, met de diagnose Non-Hodgkin kanker.

Na mijn diagnose ging alles in een stroomversnelling. Het moeten stoppen met mijn eigen bedrijf met de bijbehorende financiële problemen die hierdoor ontstaan zijn dragen hieraan bij. Je wilt eigenlijk nog leuke dingen doen en het geheel even ontvluchten om de boel te kunnen plaatsen, zodat je hierna weer het gevecht aan kunt gaan. Helaas is dit financieel niet meer mogelijk, dit door het wegvallen van mijn salaris en alle extra kosten die erbij zijn gekomen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld het reizen, de medicatie en meerdere zaken die ontstaan zijn door deze ziekte.

Je wilt met vrienden en familie nog leuke activiteiten ondernemen maar wat helaas niet door deze financiële situatie kan. Ikzelf ben 18 jaar lang in de recreatieve en toeristische sector werkzaam geweest in het binnen en buitenland. Hierdoor heb ik veel mogen zien en meemaken.

Ik gun het mijn lotgenoten ook om, op zijn minst een dag, weekend of week nog iets te kunnen beleven. Graag wil ik hen deze mogelijkheid bieden. Ik gun het ze om mooie herinneringen te maken met hun naasten en geliefden. Dit alles zonder de financiële zorgen. Gewoon even weg van de ellende, zodat ze kunnen opladen, ontspannen en herinneringen samen kunnen maken.

Ik gun jullie allen nog een hele mooie tijd en geniet van het aanbod wat onze genereuze sponsors jullie aanbieden.

Rex Leenders
Op Pad Met Kanker
www.oppadmetkanker.nl